fbpx
Bestépületbontás logo
by Multi-AGT Kft.

HOGYAN VÁLASSZ BONTÁSSAL FOGLALKOZÓ CÉGET?

házbontás
épület bontó cég

Korábbi írásunkban arról olvashattál, hogy mire figyelj oda mielőtt megbízol egy bontócéget. Az eheti cikkünkben a ” Top 3 ”  javaslatunkról olvashatsz, melynek alapján eldöntheted, kit válassz a bontásra.

Íme a Top 3 javaslatunk az épület bontó cég kiválasztására!

1. A legfontosabb, hogy lehetőleg rendelkezzen minél nagyobb gyakorlati tapasztalattal az épület bontó cég, illetve legyen ellenőrizhető referenciájuk. 

Ez azért nagyon fontos, mert te saját magad is tudod ellenőrizni a referencia munkát mégpedig úgy, hogy beszélsz a tulajdonossal, mennyire megbízható a cég, vagy egyáltalán mennyire volt sikeres az együttműködés.

2. Ellenőrizd le, hogy az adott cégnek van-e felelősségbiztosítása. Ugyanis, ha olyan rész bont le az épületből a cég, amit nem kellett volna, ne adj Isten a szomszéd ház sérül, akkor bizony a biztosítással rendelkező cég biztosítója azonnal fizetni fog. Ellenkező esetben peres eljárásban érvényesíthetsz kártérítést a bontó céggel szemben, ami sok-sok év, pénz, idő, energia és 80% az esély arra, hogy semmi nem lesz belőle.

3. Bizonyosodj meg arról is, hogy a bontási területet megtisztítják-e, vállalják-e a bontási törmelék elszállítását. Ezek kardinális kérdések, és lehet, neked önmagától értetődő, de nem mindegyik bontó cég vállalja ezeket a plusz tevékenységeket.

Végül, de nem utolsósorban győződj meg arról is, hogy a bontó cégnek: van-e vállalkozói engedélye, számlaképes-e, illetve hivatalosan bejegyzett cégről van-e szó, ezt az Optenben, vagy a a ceginformacio.hu oldalon tudod lellenőrizni. 

Az épület bontó cégre rákereshetsz például a Cylex szakmai tudakozón.

Kérj épületbontási árajánlatot cégünktől! Töltsd ki a lenti űrlapot!

A pontos árajánlat elkészítéséhez helyszíni felmérés szükséges, keress minket a +36 20 490 6275-ös telefonszámon!

    FIGYELEM! A videó bármilyen felhasználása azonnali jogi következményekkel fog járni!