KÖRNYEZETVÉDELEM A MULTI-AGT KFT-NÉL

ZÖLDÜLJÜNK együtt az épületbontások terén is, magunkért, másokért, érted, értünk, a VILÁGUNKÉRT.

HOGYAN TUDUNK KÖRNYEZETBARÁTOK LENNI A BONTÁSOK TERÉN?

Cégünk, a Multi-AGT Kft., büszkén vállalja környezetbarát megközelítését az épületbontás és földmunka területén. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk kiemelkedik tevékenységünk minden aspektusában. Sitt hulladékunkat mindig olyan telephelyeken helyezzük el, amelyek rendelkeznek szükséges engedélyekkel, így biztosítva az újrahasznosítás lehetőségét. Inert és veszélyes hulladékszállítási engedélyeink révén felelősségteljesen kezeljük a különböző hulladékfajtákat, sőt, a bontások során az anyagokat is szétválasztjuk a további újrahasznosítás érdekében.

A fa hulladékot is újrahasznosítjuk, hozzájárulva a természeti erőforrások megőrzéséhez. Azáltal, hogy maximalizáljuk a hulladék újrahasznosítását, igyekszünk minimalizálni a nem újrahasznosítható hulladék mennyiségét, így csökkentve ökológiai lábnyomunkat.

Nemcsak a hulladékkezelésben, hanem a közlekedésben is környezetvédelmi szempontokat érvényesítünk. Kamionjaink minimum Euro 5 környezetvédelmi kategóriába tartoznak, ezáltal csökkentve az emissziók hatásait.

A Multi-AGT Kft-nél az épületbontás és földmunka területén jóval a konkurensek előtt járva igyekszünk környezetbarát megoldásokat alkalmazni, melyek segítenek megőrizni és védeni bolygónkat jövő generációk számára.

MIT TESZ A MULTI-AGT KFT.

MIT TESZ A
MULTI-AGT KFT.

A KÖRNYEZET MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN?

Inert hulladék szállítás

A Multi-AGT Kft. engedéllyel rendelkezik az inert hulladék szállítására, és elkötelezett a környezeti fenntarthatóság iránt, hogy biztosítsa a felelős hulladékgazdálkodást.

Veszélyes hulladék szállítás

Cégünk, a Multi-AGT Kft., büszkén vállalja a veszélyes hulladék szállítását, és rendelkezünk a szükséges engedélyekkel a szigorú előírások betartására. Mindvégig a legmagasabb szabványoknak megfelelően működünk, gondoskodva arról, hogy a veszélyes anyagok biztonságos és felelős módon kerüljenek kezelésre és szállításra, a bolygónk és közösségünk védelme érdekében.

Lerakóhely

A sitt hulladékot cégünk kizárólag olyan lerakóhelyekre szállítja, amelyek rendelkeznek megfelelő lerakóhelyi engedéllyel. Ezzel biztosítjuk, hogy a sittet felelős és jogszabályoknak megfelelő módon kezeljük.

Befogadó nyilatkozat

Cégünk elkötelezett a gondos hulladékkezelés mellett, és a sittlerakás során befogadó nyilatkozatot is kiad, amely bizonyítja elkötelezettségünket a szabályok és előírások szigorú betartása mellett. Ezzel garantáljuk, hogy minden lerakott sitt megfelel az előírt szabványoknak és környezetvédelmi előírásoknak.

Újra hasznosítás

Cégünk kizárólag olyan helyekre szállít hulladékot, amelyek elkötelezettek az újrahasznosítás és fenntarthatóság iránt, ezáltal hozzájárulva a környezetvédelemhez. Ezzel biztosítjuk, hogy a kezelt hulladék lehető legnagyobb részét sikerül hasznosítani, minimalizálva a környezeti terhelést.

Euro5-ös motorok

A Multi-AGT Kft. szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelően működik, és kizárólag Euro 5 környezetvédelmi besorolás feletti szállítójárműveket alkalmaz, ezáltal csökkentve a légszennyezés káros hatásait és hozzájárulva a tiszta környezethez.

Faanyag újrahasznosítás

Az általunk bontott épületek fa hulladéka gondoskodó módon további újrahasznosításra kerül megfelelő partnerek által, ezáltal hozzájárulunk a faanyagok hatékony újrahasznosításához és erőforrások megőrzéséhez. Az újrahasznosítási folyamat révén csökkentjük a természeti erőforrások kimerülését és az erdők védelmét szolgáljuk.

Fém hulladék kezelés

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a helyes fémhulladék kezelésére, és ennek érdekében olyan szakértői folyamatokat alkalmaz, amelyek segítik a fémhulladék hatékony újrahasznosítását. Az így keletkező újrahasznosított fémanyagok nemcsak a környezetet kímélik, hanem hozzájárulnak a nyersanyagok fenntartható hasznosításához is.

Adományozás

Az emberiesség és társadalmi felelősségvállalás részeként cégünk olyan bontásból megmenthető eszközöket rendszeresen adományoz rászorulóknak és a szegényeknek. Ezzel segítünk azoknak, akiknek szükségük van ezekre az eszközökre, és elősegítjük a fenntarthatóságot a felesleges pazarlás elkerülésével.

THINK GREEN
THINK MULTI-AGT KFT.
THINK GREEN
THINK MULTI-AGT KFT.
THINK GREEN
THINK MULTI-AGT KFT.
THINK GREEN
THINK MULTI-AGT KFT.

HOGYAN TUDSZ TE IS SEGÍTENI A KÖRNYEZETEN?

Ügyeljünk arra, hogy olyan cégekkel dolgozzunk, akik rendelkeznek megfelelő engedélyekkel a földmunka és épületbontás területén. Fontos, hogy a vállalkozások betartsák a környezetvédelmi és egyéb szabályozásokat.

Környezetvédelmi elkötelezettség:

Kérdezzük meg a potenciális cégeket, hogy milyen intézkedéseket tesznek a környezet védelme érdekében. Keresjük azokat a vállalkozásokat, amelyek fejlesztik a fenntartható gyakorlatokat, például az újrahasznosítást és a hulladékok szétválasztását.

Hulladékkezelés és újrahasznosítás:

Fontos, hogy tájékozódjunk a cég által alkalmazott hulladékkezelési módszerekről. Kiváló szolgáltatók tudják, hogyan tegyenek különbséget a különböző hulladékfajták között, és törekednek a lehető legnagyobb újrahasznosításra.

Biztosítékok a sitt lerakása kapcsán:

Ne felejtsük el ellenőrizni, hogy a cég rendelkezik-e lerakóhelyi engedéllyel, és figyeljünk oda, hogy a sittet hivatalos lerakóhelyre szállítják. A túl alacsony árak gyanúsak lehetnek, és utalhatnak illegális hulladéklerakásra.

Felszerelés és technológia:

Érdeklődjünk a vállalkozásoknál, hogy milyen technológiai felszerelést és gépeket alkalmaznak a munkáik során. Modern eszközök hatékonyabbak és kevésbé környezetkárosítók lehetnek.

Referenciák és tapasztalat:

Kérjünk referenciákat, és ellenőrizzük a cég korábbi munkáit. Tapasztalatok alapján döntsünk megbízhatóságról és minőségről.

Munkavállalók képzettsége:

Kérdezzük meg, hogy a vállalkozás munkavállalói rendelkeznek-e megfelelő képzettséggel és tapasztalattal a földmunka és épületbontás területén. Jól képzett szakemberek hatékonyabban tudnak dolgozni és kevésbé környezeti problémákat okoznak.

Ár-érték
arány:

Ár-érték arány:

Ne csak az alacsony árat vegyük figyelembe, hanem az ár-érték arányt is. A túl alacsony árak gyanúsak lehetnek, és utalhatnak a minőség vagy hivatalosság hiányára. Fontos, hogy megfelelő minőségű és környezettudatos szolgáltatást kapjunk

Kérj ajánlatot te is