Mérföldkövek

A kezdetek

Az év melyben elkezdtünk minikotró kiadással foglalkozni és bontogattuk szárnyainkat az épületbontás és földmunka területén.

2017

Géppark bővítés

Mivel egyre több megrendelélsünk volt épüeltbontás és földmunka tekintetében ezért vásároltunk 2 db JCB forgókotrót és egy JCB homlokrakodót is.

2018

Multi-AGT Kft. megalapítása

Egy szolgáltató cégünk melletti melléktevékenységnek tekintettünk erre a projektre, viszont dinamikus fejlődésünknek köszönhetően ez az év volt az, ahol kristálytisztán látszott, hogy ez nem egy melléktevékenység, így
megalapítottuk a Multi-AGT Kft.-t.

2019

Csarnokbontás Csepelen

Megkaptuk első nagyobb munkánkat, egy csarnok részleges bontását Csepelen. Igazi mély víz volt, nem csak azért, mert 8 méter magasságban kellett bontani, hanem mert a bontandó épületrészek födém és koszorúszerkezete egybe volt a mellette lévő épület koszorúszerkezetével, így ez egy erős szaktudást igánylő projekt volt.

2020

Géppark fejlesztés

Ekkor fejlesztettünk egy nagyobbat gépparkunkon. Beszerzésre kerültek láncos kotrógépek és billencsek.

2020

Budvill Kft. bontás, földmunka és aszfaltozás

2021-ben megkezdtük az együttműködést a Budvill Kft-vel melynek keretein belül egy kisebb épületet kellett lebontani, továbbá feladatunk volt a területen lévő összes beton feltörése, egy betonteknő bontása, és a terület teljes leaszfaltozása.
2021

DRV ZRT. BONTÁS

Partnerünk, a Dunántuli Regionális Vízmű Zrt. megbízásából fehérvárcsurgói telephelyükön 5 db épület teljeskörű bontásával és a bontásból származó sitt elszállításával bízott meg minket. Fontos volt, hogy 2 héten belül végezzünk a munkával, ezért a nagy géppark elengedhetetlen volt az határidő tartásához.
2021

2022

Beszerzésre került 2 db nagyobb lánctalpas kotrógép az idei évben induló nagytömegű földmunkához és nagyobb volumenű épületbontásokhoz.

2022

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK RÓLUNK

Cégek, akik megbíztak már minket

ÉPPEN FUTÓ
PROJEKTEK