fbpx
Bestépületbontás logo
by Multi-AGT Kft.

KIHÍVÁSOKKAL TELI REFERENCIA MUNKA A 12. KERÜLETBEN

bontás Budapesten az Ágnes utcában

Az épületbontás gyakran jár kihívásokkal, különösen olyan projektek esetében, amelyek nehéz környezeti adottságokkal vagy speciális követelményekkel rendelkeznek. Az Agnes utcai bontási projekt az I. kerületben egy ilyen kihívásokkal teli munka volt. Az alábbiakban részletezzük a munka nehézségeit, a sitt szállítását, valamint az épület összetettségét.

A munka részletei

  1. Rossz megközelíthetőség és környezeti adottságok: Az Agnes utcai bontási projekt különösen nehézzé vált a rossz megközelíthetőség és a környezeti adottságok miatt. A téli időjárás, a nagy lejtők és a jeges utak megnehezítették a munka kivitelezését. Az ilyen körülmények között a biztonság különösen fontossá vált, és speciális óvintézkedéseket kellett tenni a munkavállalók és a környezet védelme érdekében.
  2. Sitt szállítás és hulladékkezelés: A munka során 800 m3 sitt keletkezett, amelyet a helyszínről el kellett szállítani. Nyerges teherautókat használtunk a sitt szállítására. Az ilyen nagy mennyiségű hulladék hatékony és biztonságos kezelése külön figyelmet igényelt. A környezetvédelmi előírások betartása és a sitt megfelelő újrahasznosítása is fontos szempont volt.
  3. Az épület összetettsége és anyagok sokfélesége: Az ágnes utcai épület több részből állt, összeépítve, és különböző anyagokat tartalmazott. Ez a sokféleség további kihívásokat jelentett az épületbontás során. A különböző anyagok eltávolítása és azok biztonságos kezelése különleges szakértelmet és megfelelő eszközöket igényelt.

Nehezen megközelíthető

bontás Budapesten az Ágnes utcában

Sitt elszállítás, tereprendezés

A feladatot sikeresen elvégeztük!

Ha te is hasonlóan rossz megközelítéssel rendelkező épületet szeretnél elbontatni, akkor szívesen vesszük jelentkezésedet, és szakmai tapasztalunk által, biztosan megfogunk a feladattal bírkózni.


A pontos árajánlat elkészítéséhez helyszíni felmérés szükséges, keress minket a +36 20 490 6275-ös telefonszámon!

    FIGYELEM! A videó bármilyen felhasználása azonnali jogi következményekkel fog járni!


    Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bestfo03/bestepuletbontas.hu/wp-includes/functions.php on line 5373