fbpx
Bestépületbontás logo
by Multi-AGT Kft.

HOGYAN ZAJLIK PONTOSAN A CSALÁDI HÁZAK BONTÁSA?

családi ház bontás

Előző cikkünkben arról írtunk, hogy mit ellenőrizz le egy bontó cég megbízása előtt. Ma pedig a családi házak lebontási műveleteiről tudhatsz meg többet!

Családi házak bontása lépésről-lépésre

1.lépés: Első lépésként általában a családi ház tetőszerkezetének az elbontása a cél, amely kivitelezhető gépi vagy kézi erővel is. Mivel ez egy keményebb szerkezeti eleme a családi háznak, szét is kell szedni.

Luxusvilla bontása Budapesten a Tündér utcában

házbontás

2. lépés: Második lépésben következik a falak kidöntése. Ez úgy történik, hogy a bontást végző szakemberek az épület az egyik sarkából kiindulva tovább haladnak a másik sarka felé. 

Ekkor a fagerendákat, ajtókat, ablakokat el kell távolítani, melyeket akár majd a későbbiekben fel is lehet használni. 

XII. kerületi lakás belső bontása

épület bontás

3. lépés: Harmadik lépésként nem más következik, mint az alap és/vagy aljazbeton elbontása, majd annak eltávolítása. Ehhez a munkafolyamathoz szükség van törőfejre, ami a munkagépre csatlakoztatható fejegység. 

Fóti ház melléképület betonlapjainak bontása

bontó gép

4. lépés: Negyedik lépésben elszállítjuk a sittet a munkaterületről. Cégünk 8 db Scania R420 billenthető teherautóval, 2 db négytengelyes Mann, és háromtengelyes Iveco teheraautóval végzi a sitt elszállítását.

Pomáz bontás

teherautó

5. lépés: Végül utolsó lépésként jön a tereprendezés. Ebben a fázisban a bontó cég kialakítja az egyenletes talajt az új alapzatnak. Annak érdekében, hogy az eredmény kifogástalan legyen, és ne maradjon törmelék, betondaráló gépeket is lehet alkalmazni.

+1 lépés: Amennyiben a megrendelő szeretné, tudunk hozni murvát, culé kavicsot, termőföldet, töltőföldet, homokot és egyéb szóródó és ömlesztett árut is, bármit amit a megrendelő a töltéshez kíván felhasználni! Ennek terítést is eltudjuk végezni természetesen! 

Ne feledd, mi nem rombolunk, hanem BIZTONSÁGOSAN és KÁRMENTESEN bontjuk le családi házadat!

A pontos árajánlat elkészítéséhez helyszíni felmérés szükséges, keress minket a +36 20 490 6275-ös telefonszámon!

    FIGYELEM! A videó bármilyen felhasználása azonnali jogi következményekkel fog járni!