REFERENCIÁK

Társasház bontás – Budapesten a Jász utcában

Az épület bontásának során a Jász utca 48. szám alatt a csapatunk kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Az épület U alakú felépítése és a zártsoros környezet kihívást jelentett, de óvatos munkával és szakértelmünkkel biztosítottuk, hogy semmiféle károkozás ne történjen a szomszédos épületekben. Emellett a hatalmas fák eltávolítása is gördülékenyen zajlott. Az elégedettségünk határtalan az elért eredményekkel kapcsolatban.

A Multi-AGT Kft. csapata magas szakmai színvonalát és elhivatottságát az egész projekt során nyilvánvalóan érzékelhettük. Az eredmény lenyűgöző volt, és megmutatta, hogy a Multi-AGT Kft. a legmagasabb minőségi szolgáltatást kínálja az épületbontás terén. Ezen kívül a projekt során két hatalmas, 8-10 méteres fát is sikeresen vágtak ki, további példáját adva elkötelezettségüknek és szakmai hozzáértésüknek.

A munka eredménye példaértékű és figyelemreméltó. A Multi-AGT Kft. csapata kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és határozottan ajánljuk őket mindazoknak, akik minőségi és megbízható épületbontási szolgáltatásra vágynak. Rendkívül elégedettek vagyunk a velük való együttműködéssel és a munkájukkal.

Galiyev Alexander
Németh Irina

A-REALTY HUNGARY INVEST Kft.

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!