REFERENCIÁK

Katonai létesítmények bontása a magyar Nemzetbiztonsági Szakszolgálatnak

Mi, a Multi-AGT Kft., a Laterex Építő Zrt. megbízásából vállaltuk el a Magyar Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ócsai telephelyén történő bontási munkálatokat.

A helyszínre két darab 25 tonnás géppel érkeztünk annak érdekében, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk végrehajtani a munkát. A bontási folyamat során több mint 5000 m3 sitt keletkezett, ami logisztikai kihívásokat jelentett az elszállítás szempontjából. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minden feltételnek megfeleljünk, ideértve az adminisztrációt és az elszállított mennyiségről szóló befogadó nyilatkozat kiállítását is.

A laktanya bontása során szakszerűen szedtük szét a palát, majd megfelelő konténerekben szállítottuk el. A laktanya jelentős része két méteres alapokkal rendelkezett, ami további kihívást jelentett a munkafolyamatok során. A projekt során kiemelten fontos volt a határidők szigorú betartása.

Fontos megemlíteni, hogy nemzetbiztonsági okok miatt nem készíthettünk fotókat, és nem is oszthatunk meg bővebb részleteket az elbontott objektumokról.

A Multi-AGT Kft. kiváló teljesítményt nyújtott az épületbontási projekt során. Hatékonyan és precízen végezték el a feladatot, minden részletre figyelve. Nagyon elégedettek vagyunk a szakértelmükkel és az épületbontás zökkenőmentes lebonyolításával.

Kánai Zoltán
Műszakvezető
Laterex Építő Zrt.
Laktanya parancsokkal történő egyeztetés alapján

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!