REFERENCIÁK

Kiemelt munkáink

Válaszd ki melyik kategóriában keresel referenciát!

Családi ház
bontás

Nagy épület
bontás

Közbeszerzés/zárt meghívásos pályázati munkák

Családi ház

Budatétény családi ház bontása

Budatétényben egy családi ház épületbontása során kihívásokkal kellett szembenéznünk a rossz megközelíthetőség és a kemény beton miatt, de csapatunk gyorsan és hatékonyan végezte el a munkát. Az épületbontás során szerzett tapasztalataink garantálják a minőségi és gyors szolgáltatást minden projektben.

XIII. kerület Népfürdő utca alapbontás

A Népfürdő utcában, Budapest XIII. kerületében a Multi-AGT Kft. alapbontási munkálatokat végzett. A vasalt beton vágása és törése kiemelkedő kihívást jelentett, mivel rendkívül kemény volt. Ennek ellenére a cégünk hatékonyan és precízen végezte el a feladatot.

XII. kerület Menyét utca 9. épületbontás

A Multi-AGT Kft. a budapesti XII. kerületben, a Menyét utca 9. szám alatt egy örökségvédelmi épület bontását végezte. Az alsó pince szint megőrzése mellett csak a felső szintet bontottuk le, valamint az épületet körül kellett ásni a munkálatok során. Különös figyelmet fordítottunk a bontási folyamat precíz végrehajtására és a műemlékvédelmi előírások betartására.

Siófok Baross Gábor utca 196. nyaraló bontás

Siófokon, a Baross Gábor utca 196. szám alatt vállaltunk egy projektet, ahol egy erősen bevasalt nyaralót kellett bontanunk. A munka során kiemelkedő óvatossággal és figyelemmel végeztük a bontást, hogy ne zavarjuk a nyaraló övezet többi lakóját. A tulajdonos elégedett az eredménnyel.

XII. kerület Ágnes utca bontás

Egy nagyobb családi ház átalakítsa és bővítése után vadászházként funkcionáló épület bontásával bíztak meg minket. Az épület elég nagy volt, nagyon rossz területi adottságokkal, szintes elrendezéssel ami nagyban nehezítette a területen lévő gépi munkát, és sittszállítás szempontjából sem volt a legideálisabb a meredek, havas, jeges, keskeny út. A feladatot így is elvégeztük, a megrendelő elégedett.

Luxusvilla bontása – Budapesten a Tündér utcában

Az elmúlt három hónap tapasztalataira alapozva, ezúton szeretnék referenciát biztosítani a közös munkák tekintetében. 2020 március folyamán megbízási szerződést írtunk alá egy meglévő 350nm-es családi ház részleges bontási munkálatai kapcsán…

Gyömrő családi ház bontása

Feladatunk egy 80 nm-es részben vályog, részben tégla építésű ház teljeskörű elbontása volt. A feladatot elvégeztük, a tulajdonosok boldogak, hisz építhetik a telekre az új házat.

16. kerület faház bontása

Feladatunk a képen látható faház teljeskörű bontása volt. Az épület bontásánál vigyázni kellett a oldalsó falak kibontásánál mert telekhatáron voltak, az épület pedig magas volt.

Ikres felépítésű családi ház bontása

A bontandó ingatlan teljesen össze volt építve egy másik újépítésű ingatlannal, amire nagyon figyelni kellett, ezért óvatos bontással elválasztottuk a két épület koszorú, és födém szerkezetét, majd gépi bontásra már csak akkor került sor, amikor a mellette lévő épület teljes biztonságban volt.

Pomáz -bontás

Nekem sokat számított, hogy a terepfelméréstől az egyeztetéseken át a munka befejezéséig folyamatos, nyílt és profi volt a kommunikáció. Jó volt veletek tartani a kapcsolatot és koordinálni a munkát!

Kunszentmiklóson – családi ház bontása

Könnyen és gyorsan ment a szerződéskötés, előre tisztáztuk milyen iratokra lesz szükség, hogy a lehető leggyorsabban elkezdhessék a munkálatokat.

Szentendrei weekend house – bontás

Egy weekend house elbontására hirdettünk. A számos jelentkező közül a bestépületbontás csapata vállalta a legkedvezőbb feltételekkel a munkát, így őket választottuk.

Gyömrői vályogház – bontása

Egy kisebb vályogház elbontása és teljes tereprendezése volt a feladat. Csak jót tudok mondani a kommunikációról, mindig elérhetőek voltak, kedvesek és proaktívak…

Gyömrői téglaház – bontása

A nem várt problémákat is kiváló hozzáállással és problémamegoldó készségekkel kezelték, pedig a bontás során több nehézség is előjött. Rengeteg adminisztratív és utánajárós teendőt vettek le a vállunkról.

Taksony – családi ház bontás

Minden várakozásunkat felülmúlta a Best Épületbontás alapos csapata! Tudtuk, hogy egy épület elbontása rengeteg porral és sittel jár, de a végén egy letisztított sík terepet kaptunk…

Családi ház bontása – Zuglóban

Maximálisan elégedettek vagyunk a Best Épületbontás csapatával, mert kiemelkedő minőségben dolgoztak, igazi profi, összeszokott csapat, aki nem ismer lehetetlent!

Fóti ház – melléképület bontása

Nagyon jó ár-érték arányt szolgáltatnak, a kiszállás is gyors volt és a munkát is a vártnál gyorsabban elvégezték. A végeredmény pedig pont olyan – ha nem jobb…

Nagy épület bontás

Katonai létesítmények bontása a magyar Nemzetbiztonsági Szakszolgálatnak

A Multi-AGT Kft. sikeresen teljesítette a rájuk bízott megbízást, melyet a Laterex Építő Zrt. adott át nekik. A Magyar Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ócsai telephelyén végeztük el a bontási munkálatokat. A projekt keretében egy két szintes, 1500 négyzetméteres katonai laktanya, beleértve az őrtornyot is, valamint két kisebb raktárépület és egy trafóház került elbontásra. Fontos megjegyezni, hogy nemzetbiztonsági okok miatt nem közölhetünk fotókat a munkavégzésről.

VIII. kerület Diószegi Sámuel utca 46. több lakásos épület bontása

Cégünk a budapesti VIII. kerületben, a Diószegi Sámuel utca 46. szám alatt sikeresen lebontott egy több lakásos épületet. A belvárosi elhelyezkedés miatt különös figyelmet fordítottunk a szomszédos épületek stabilitására, így azokat dúcolással biztosítottuk. A munkálatok során kiemelten ügyeltünk a pormentes környezet kialakítására és a problémás szomszédokkal való együttműködésre is.

Apc 4 db épület bontása

A Multi-AGT Kft.-nek öröm volt az Asa Építőipari Kft. számára végzett bontási munkálatokat elvégezni. Négy épülettel kapcsolatos feladatokat sikeresen kezeltük. A sittet hatékonyan daráltuk és laboratóriumi vizsgálatoknak vetettük alá, majd a darálékot gondosan beszállítottuk egy csarnok épület alapjába. Teljesítményünkkel elégedettek voltunk, és reméljük, hogy a jövőben is együtt dolgozhatunk.

Budakalász önkormányzati megbízásból épületbontás

A Multi-AGT Kft. Budakalászon önkormányzati megbízásból sikeresen bontott négy épületet, melyek vas és beton szerkezetűek voltak. Hatékonyan daráltuk a betont, majd helyszínen gondosan elhelyeztük helyi depóniba.

Bárdi Auto Zrt. bontások

A Bárdi Auto Zrt.-nél vállaltunk egy kihívást jelentő projektet, ahol egy 10 és 15 méter magas lépcsőházat és liftaknát kellett bontanunk. Az épületek magassága miatt a munka veszélyes volt, de csapatunk kiválóan kezelte a helyzetet. Először a födémet kézi erővel választottuk el, majd egy 27 tonnás géppel folytattuk a bontást. Az épületek környezetében más épületek is álltak, így különös óvatossággal kellett dolgoznunk, hogy semmiféle leeső törmelék ne veszélyeztesse a környező épületeket.

XIII. kerület Budapest Jász utca 48 társasház bontás

Kiváló teljesítményünket szeretnénk kiemelni a Jász utca 48. szám alatti épület bontásában. Az épület U alakú felépítése és a zártsoros környezet kihívást jelentett, de a csapatunk óvatos munkájával és szakértelmükkel biztosította, hogy semmiféle károkozás ne történjen a szomszédos épületekben. Ráadásul a hatalmas fák eltávolítása is gördülékenyen ment. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.

I. kerület Budapest Berényi út társasház bontása

A meredek és szűk utca sem tartott minket vissza ezen társasház bontásától. Az épületben akadályt jelentett a közös tűzfal, ezért ezt a részt óvatos bontással kellett megcsinálnunk. Illetve nagyon sok szanálás jellegű munkálatot kellett végezünk a bontás előtt. Végül a feladatot teljesítettük.

Budapest Vasvári ipari park lőtér bontás

Feladatunk egy 700 nm-es lőtér elbontása volt majd tereprendezése. A lőtér minden elemét el kellett bontanunk, az épületen át, a 1,5 m vastag beton golyófogókig.

Balatonberény gépház bontása, DRV Zrt.

Partnerünk a Dunántuli Regionális Vízmű Zrt. megbízásából most egy balatonberényi használaton kívüli gépházat kellett elbontanunk. Az épületben szerelőakna, vasalt betonszerkezet, vasak és egyéb építőanyagok is fellelhetőek voltak.

Fehérvárcsurgó DRV ZRT. Bontás

Partnerünk, a Dunántuli Regionális Vízmű Zrt. megbízásából fehérvárcsurgói telephelyükön 5 db épület teljeskörű bontásával és a bontásból származó sitt elszállításával bízott meg minket. Fontos volt, hogy 2 héten belül végezzünk a munkával, ezért a nagy géppark elengedhetetlen volt az határidő tartásához.

A megbízó anyagmegmentést is kért, az épületekben összes 25 tonna vasat kellett szakszerűen kibontatunk. A feladatot sikeresen teljesítettük, a DRV Zrt.-vel egy újabb sikeres együttműködést zárhattunk le.

Budvill Kft. bontás, földmunka és aszfaltozás

A feladatunk egy trafóház teljeskörű bontása volt, ami erős vasalásokkal, és betonanyaggal rendelkezett. A bontás következtével a területen a megfelelő rétegrendek kialakítása után aszfaltoznunk kellett.

Csarnokbontás Csepelen

Feladatunk a csarnokon belüli épületegyüttes teljeskörű elbontása, és sittelszállítása volt. Nem volt könnyű, hiszen a bontandó épület födém és koszorúszerkezete a csarnok mellett lévő épülettel egyben volt, illetve az egész épület be volt vasalva, de teljesítettük a feladatot, a megrendelő maximális elégedettségére.

Csepel gyárterület – csarnokfalak, kazetták bontása

Minőség, szakértelem, megfizethető, földtől nem elragadt árazás. Ez jellemzi őket, úgy érezzük, hogy jó döntést hoztunk, amikor a Best Épületbontás csapatával szerződtünk a munkára.

Kincsem Park – kerítésbontás, új kerítés alapásás

Kerítésbontásra és új alap kiásására szerződtünk. A kommunikáció végig folyamatos volt, értesítettek minket a munka folyamatában is minden lényeges dologról.

Siófok – hídbontás

Egy nem mindennapos projekt kapcsán vettem fel Tiborral a kapcsolatot, hídbontásra szerződtünk. A srácok kifogástalanul megoldották a bontást és a körülményekhez képest remek gyorsasággal.

Soroksári úti – bontás és ásás

Elbontási munkálatokra kértük fel őket, fontos volt azonban, hogy az építőanyag ép maradjon mivel a későbbiekben újra fel akartuk használni.

Bontási munka a – Csepel Műveknél

Volt szerencsém élőben is látni, ahogy dolgoznak, egy kedves ismerősöm családi házának elbontása során. Már akkor szemet szúrt, hogy mennyire gördülékenyen és professzionálisan…

TV2 – parkoló készítése, murvázás

Professzionális munka, határidőre. Azt kaptuk, amit megrendeltünk, a megpályáztatott cégek közül ráadásul a legkedvezőbb díjszabással.

Törökbálint – 3 szintes családi ház bontása

Ennél a 3 szintes hatalmas család ingatlannál nem csak a monumentális méretek, a domboldali megközelíthetőség, és a közel 1000 köbméter sitt elszállítása okozott nehézséget. Az ingatlan telekhatáron volt, ezért komoly bontási tervet kellett kieszelnünk, az anyagi kár elkerülése érdekében.

Kémény bontás

A kéménybontás mindig is a legveszélyesebb bontások egyike, mivel nagyon bizonytalan a kémény bontásának dőlésszöge, ezért az ilyenfajta bontásokat csak profi, nagy tapasztalattal bíró bontással foglalkozó cégek vállalják. A feladatunk a képen látható kémény elbontása volt, amit egyik oldalról egy ingatlan, másik oldalról pedig magasfeszültségű vezetékek öveztek, ezért kritikusan fontos volt, hogy merre dől.

3. kerület ház bontás

A bontandó ingatlan magas volt, de még csak nem is ez volt benne a legnehezebb feladat, hanem inkább a terület megközelíthetősége. Az ingatlan egy nagyon meredek domboldalon volt, ahol a sittszállító autók nagyon nehezen tudtak felmenni, de végülis megbirkóztunk a feladattal.

Közbeszerzés/zárt meghívásos pályázati munkák

Balatonberény gépház bontása, DRV Zrt.

Partnerünk a Dunántuli Regionális Vízmű Zrt. megbízásából most egy balatonberényi használaton kívüli gépházat kellett elbontanunk. Az épületben szerelőakna, vasalt betonszerkezet, vasak és egyéb építőanyagok is fellelhetőek voltak.

Fehérvárcsurgó DRV ZRT. Bontás

Partnerünk, a Dunántuli Regionális Vízmű Zrt. megbízásából fehérvárcsurgói telephelyükön 5 db épület teljeskörű bontásával és a bontásból származó sitt elszállításával bízott meg minket. Fontos volt, hogy 2 héten belül végezzünk a munkával, ezért a nagy géppark elengedhetetlen volt az határidő tartásához.

A megbízó anyagmegmentést is kért, az épületekben összes 25 tonna vasat kellett szakszerűen kibontatunk. A feladatot sikeresen teljesítettük, a DRV Zrt.-vel egy újabb sikeres együttműködést zárhattunk le.

Dolgozzunk együtt,
vedd fel velünk a kapcsolatot!