REFERENCIÁK

Kiemelt munkáink

Válaszd ki melyik kategóriában keresel referenciát!

Családi ház bontás

Nagyépület bontás

Kézi bontás

Luxusvilla bontása – Budapesten a Tündér utcában

Az elmúlt három hónap tapasztalataira alapozva, ezúton szeretnék referenciát biztosítani a közös munkák tekintetében. 2020 március folyamán megbízási szerződést írtunk alá egy meglévő 350nm-es családi ház részleges bontási munkálatai kapcsán…

Megnézem

Pomáz -bontás

Nekem sokat számított, hogy a terepfelméréstől az egyeztetéseken át a munka befejezéséig folyamatos, nyílt és profi volt a kommunikáció. Jó volt veletek tartani a kapcsolatot és koordinálni a munkát!

Megnézem

Kunszentmiklóson – családi ház bontása

Könnyen és gyorsan ment a szerződéskötés, előre tisztáztuk milyen iratokra lesz szükség, hogy a lehető leggyorsabban elkezdhessék a munkálatokat.

Megnézem

Szentendrei weekend house – bontás

Egy weekend house elbontására hirdettünk. A számos jelentkező közül a bestépületbontás csapata vállalta a legkedvezőbb feltételekkel a munkát, így őket választottuk.

Megnézem

Gyömrői vályogház – bontása

Egy kisebb vályogház elbontása és teljes tereprendezése volt a feladat. Csak jót tudok mondani a kommunikációról, mindig elérhetőek voltak, kedvesek és proaktívak…

Megnézem

Gyömrői téglaház – bontása

A nem várt problémákat is kiváló hozzáállással és problémamegoldó készségekkel kezelték, pedig a bontás során több nehézség is előjött. Rengeteg adminisztratív és utánajárós teendőt vettek le a vállunkról.

Megnézem

Taksony – családi ház bontás

Minden várakozásunkat felülmúlta a Best Épületbontás alapos csapata! Tudtuk, hogy egy épület elbontása rengeteg porral és sittel jár, de a végén egy letisztított sík terepet kaptunk…

Megnézem

Családi ház bontása – Zuglóban

Maximálisan elégedettek vagyunk a Best Épületbontás csapatával, mert kiemelkedő minőségben dolgoztak, igazi profi, összeszokott csapat, aki nem ismer lehetetlent!

Megnézem

Fóti ház – melléképület bontása

Nagyon jó ár-érték arányt szolgáltatnak, a kiszállás is gyors volt és a munkát is a vártnál gyorsabban elvégezték. A végeredmény pedig pont olyan – ha nem jobb…

Megnézem

TV2 – parkoló készítése, murvázás

Professzionális munka, határidőre. Azt kaptuk, amit megrendeltünk, a megpályáztatott cégek közül ráadásul a legkedvezőbb díjszabással.

Megnézem

Bontási munka a – Csepel Műveknél

Volt szerencsém élőben is látni, ahogy dolgoznak, egy kedves ismerősöm családi házának elbontása során. Már akkor szemet szúrt, hogy mennyire gördülékenyen és professzionálisan…

Megnézem

Soroksári úti – bontás és ásás

Elbontási munkálatokra kértük fel őket, fontos volt azonban, hogy az építőanyag ép maradjon mivel a későbbiekben újra fel akartuk használni.

Megnézem

Siófok – hídbontás

Egy nem mindennapos projekt kapcsán vettem fel Tiborral a kapcsolatot, hídbontásra szerződtünk. A srácok kifogástalanul megoldották a bontást és a körülményekhez képest remek gyorsasággal.

Megnézem

Kincsem Park – kerítésbontás, új kerítés alapásás

Kerítésbontásra és új alap kiásására szerződtünk. A kommunikáció végig folyamatos volt, értesítettek minket a munka folyamatában is minden lényeges dologról.

Megnézem

Csepel gyárterület – csarnokfalak, kazetták bontása

Minőség, szakértelem, megfizethető, földtől nem elragadt árazás. Ez jellemzi őket, úgy érezzük, hogy jó döntést hoztunk, amikor a Best Épületbontás csapatával szerződtünk a munkára.

Megnézem

XII. kerületi – lakás belső bontása

Maximálisan elégedett vagyok az elvégzett munkával, ezért jó szívvel ajánlom a bestépületbontást azoknak, akik épületbontási munkavégzésre keresnek erre alkalmas céget.

Megnézem

Budapest 18. kerület melléképület tetőbontás

Régi, megöregedett melléképület bontására írtunk pályázatot, melyet a Best Épületbontás csapata vállalt a legreálisabb feltételekkel. Ennek ellenére, tökéletes minőségben és hatékonysággal végezték el a munkát.

Megnézem

Dolgozzunk együtt,
vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés