18. kerületi bontások, kiváló áron, profi kivitelezéssel...

Bemutatkozik a Multi-AGT Kft. mely épületbontásokkal és földmunkával foglalkozó vállalat. Cégünk családi házak és nagyobb épületek bontásával egyaránt foglalkozik. Kérje ingyenes ajánlatadásunkat, vagy tekintse meg referenciáinkat.

Szeretnél ingyenes tanácsadást kapni arról, hogyan tudunk Neked segíteni?

Több mint 100 cég már megbízott minket

Kedvező árak 18. kerületi bontásokra

AKÁR 16 000 Ft/nm ÁRON

Vegye fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérés érdekében

Referenciáink magáért beszélnek

PESTSZENTLŐRINC, PESTSZENTIMRE, 18. KERÜLETI REFERENCIÁK

Ellenőrizhető referenciák a kerületben

Cégünk kiváló emberi erőforrással és nagy gépparkkal rendelkező vállalat

NAGY GÉPPARK, PROFI CÉG

Nincs feladat, mit nem tudnánk megoldani

Akik minket választottak a 18. kerületben, ezeket gondolják rólunk

"3 db cégtől kértünk ajánlatot, magasan a Multi-AGT Kft. adta a legkedvezőbb ajánlatot. Az együttműködésünk nagyon rugalmas, profi, és segítőkész volt."
Gál Noémi
"Örülünk, hogy a Multi-AGT Kft. csapatával dolgozhattunk a családi házunk bontásával kapcsolatban. A sok variálás ellenére végtelen türelem és kiváló problémamegoldó képesség jellemezte az egész csapatot. Innen is köszönjük a grátisz tereprendezést! :)"
Szijjártó Levente
"Nem hittem volna, hogy ennyire gyorsan és profin fog haladni a projekt, mely egy 225 nm-es családi ház bontása volt. Alig 1,5 hét alatt teljesen elbontása és elszállításra került minden. Köszönöm a munkát Multi-AGT Kft!"
Györei Krisztián

Tekintse meg 18. kerületi referenciáinkat

18. kerület Budapest Csörszárok utca 8.

Feladatunk a képen látható faház teljeskörű bontása volt. Az épület bontásánál vigyázni kellett a oldalsó falak kibontásánál mert telekhatáron voltak, az épület pedig magas volt.

18. kerület Budapest Ond utca 73.

Nekem sokat számított, hogy a terepfelméréstől az egyeztetéseken át a munka befejezéséig folyamatos, nyílt és profi volt a kommunikáció. Jó volt veletek tartani a kapcsolatot és koordinálni a munkát!

18. kerület Budapest Semmelweis utca 21.

A bontandó ingatlan teljesen össze volt építve egy másik újépítésű ingatlannal, amire nagyon figyelni kellett, ezért óvatos bontással elválasztottuk a két épület koszorú, és födém szerkezetét, majd gépi bontásra már csak akkor került sor, amikor a mellette lévő épület teljes biztonságban volt.

18. kerület Budapest Vág utca 13.

Bontási kalkulátor, mellyel azonnal kiszámolja a bontási költségedet

Mi vagyunk a Multi-AGT Kft. és épületbontásokkal, földmunkával és szóródó anyag szállítással foglalkozunk.

Az oldalon találsz egy bontási kalkulátort, mely értelemszerű kitöltése után kiszámolja a bontás és sittszállítás költségét az általad beírt épület paraméterei alapján.

Nagyon egyszerű a bontási kalkulátor kitöltése, mindössze 2 db adatot kell megadnod, és azonnal megtudhatod, mennyibe kerül a bontani kívánt épület bontása és sittszállítása összesen.

Ezután egyedi ajánlatot is tudsz tőlünk kérni!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT