LAKÓHÁZ, VAGY HATALMAS ÉPÜLETKOMPLEXUM BONTÁSA? MEGOLDJUK!

A Multi-AGT Kft. a bontások specialistája

Több száz családi, és nagyobb ipari létesítmények bontása után bátran jelenthetjük ki, hogyha bontásról van szó, nincs mi kifogjon rajtunk!

Gépparkunk, és munkatársaink tapasztalata lehetővé teszi a kisebb, és a nagyobb bontási munkák szakszerű elvégzését is!

KOMPLEX MUNKA, KÖZBESZERZÉS ALAPÚ PROJEKT?

Amennyiben közbeszerzési eljárás keretein belül elindított projektekről van szó, a Multi-AGT Kft. ebben az esetben sem hátrál meg, ugyanis …

  • tudjuk mi az az áraztalan költségvetés
  • országosan vállalunk munkát
  • van tapasztalatunk számos partnerünk esetében közbeszerzésen induló projektekben, ahol mi az ajánlatok bontás/földmunka részét csináljuk

NÉZD MEG HOGYAN DOLGOZUNK

FIGYELEM! A videó bármilyen felhasználása azonnali jogi következményekkel fog járni!

SZOLGÁLTATÁSAINK

KÉZI
ÉPÜLETBONTÁS

Az épületbontás legkörnyezetbarátabb módja, károsanyag-kibocsátás nélkül történnek a munkálatok. Kézi épületbontás esetében az építőanyaggal is kíméletesebben bánunk, így azt akára későbbiekben ismételten fel lehet használni.

GÉPI
ÉPÜLETBONTÁS

Azoknak javasoljuk ezt a szolgáltatásunkat, akik minél gyorsabban és minél hatékonyabban szeretnék elbontani a szóban forgó épületet. Ez a bontás károsanyag-kibocsátással és jelentős mennyiségű sitt termelődésével jár.

LAKÁSFELÚJÍTÁS ELŐTTI BONTÁS

Előfordulhat, hogy egy nagyobb kaliberű lakásfelújítás strukturális átalakításokkal is jár. Ehhez lehet kiváló választás a lakásfelújítási előtti épületbontás szolgáltatásunk, tapasztalt gépkezelőink néhány óra alatt el is végzik a kívánt bontási munkálatokat.

CSALÁDI HÁZ
BONTÁSA

Telekvásárláskor előforduló kérés, hogy a már meglévő, régi épületet bontsuk el. Amikor teljes egészében lebonthatóvá válik egy épület, gépeinkkel rekordsebességgel el tudjuk tünteni, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

IPARI LÉTESÍTMÉNYEK BONTÁSA

Ezeket a nagyobb projekteket gondos előkészületek előzik meg. A részletek megbeszélést követően a teljes csapatunkkal a helyszínre megyünk és a lehető leggyorsabban és legkörültekintőbben igyekszünk elvégezni a munkálatokat.

KÖZINTÉZMÉNYEK BONTÁSA

Közintézményeket többnyire akkor kell elbontanunk, amikor a dolgozók új helyszínre költöznek, így a régi épület feleslegessé válik. Az árazás az épület méretétől függően változó lehet.

CSARNOKOK
BONTÁSA

Az ipari létesítmények bontásához hasonlóan, a csarnokok bontását is gondos előkészületek és hosszas egyeztetések előzik meg. Szakértő gárdánk nem egy csarnokbontáson van már túl, az ilyen projekteket nem érdemes tapasztalatlan vállalkozókra és dolgozóira bízni.

GYÁRAK
LEBONTÁSA

Szintén nagyobb projekt, kellő körültekintéssel kell elvégezni a munkálatokat. Gépeink 100%-ban alkalmasak akár nagyobb méretű gyárépületek hatékony elbontására is.

Dolgozzunk együtt,
vedd fel velünk a kapcsolatot!